Έρχεται το 13άρι MacBook Pro με οθόνη Retina

Laptop

Την Τρίτη έχουμε το event της Apple το οποίο όπως φαίνεται δεν θα έχει καθόλου εκπλήξεις. Θα δούμε όχι μόνο το iPad mini αλλά και φημολογούμενο MacBook Pro στις 13 ίντσες με οθόνη Retina όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Όπως έχουμε – σχεδόν – επιβεβαιώσει θα δούμε λοιπόν το iPad mini μιας και η οθόνη του έχει ήδη διαρρεύσει, ενώ τώρα έχουμε και φωτογραφίες από το νέο MacBook Pro στις 13 ίντσες με οθόνη Retina.

Όπως μπορείτε να δείτε μάλιστα παρά την οθόνη με μικρότερη διαγώνιο θα διατηρήσει την ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση του μεγαλύτερου αδελφού του στις 15 ίντσες. Έτσι αν η διαρροή αυτή είναι αληθηνή θα δούμε ανάλυση 2.560×1600 pixels η οποία είναι ούτε λίγο ούτε πολύ τέσσερις φορές υψηλότερη από την ανάλυση που προσφέρει το MacBook Pro στις 13 ίντσες χωρίς Retina οθόνη.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι το νέο 13άρι MacBook Pro με τη Retina οθόνη θα διαθέτει πληθώρα θυρών όπως μπορούμε να δούμε. Μεταξύ αυτών USB 3.0 και έξοδο HDMI.

Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για τους επεξεργαστές και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά είπαμε ας μάθουμε και κάτι νέο την Τρίτη από το event της Apple, μην διαρρεύσουν όλα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη διαρροή για το νέο MacBook Pro στις 13 ίντσες με Retina οθόνη.

Αφήστε μια απάντηση