Έρχεται Chromebook από την HP

HP_Pavilion_Chromebook

Η HP ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της Chromebook σύμφωνα μια ένα αρχείο PDF που βρέθηκε, μάλλον από λάθος, στο site της.

Το επερχόμενο μοντέλο θα ανήκει στη σειρά Pavilion και θα έρθει με επεξεργαστή Intel Celeron στα 1,1 GHz με 2 GB μνήμης RAM και ενσωματωμένο 16 GB SSD. Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 14 ιντσών και ανάλυση 1.366×768 pixels.

Η αλήθεια είναι πως η διαγώνιος της οθόνης μας προβληματίζει για την αξιοπιστία αυτής της διαρροής αφού ο ανταγωνισμός από Acer, Lenovo και Samsung διαθέτει μοντέλα με διαγώνιο οθόνης 11,6 ιντσών.

Σε ερώτηση που έγινε σε ανθρώπους της HP σχετικά με την κυκλοφορία του δικού της Chromebook η απάντηση ήταν «ουδέν σχόλιο», οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι περίπου τις 17 Φεβρουαρίου για να μάθουμε περισσότερα, αφού το προαναφερθέν PDF αρχείο έχει αυτή την ημερομηνία ως Ad Embargo.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση