Κεντρική σελίδα / Νέα / Laptop / Διέρρευσε το Lenovo ThinkPad T430 με Ivy Bridge CPU

Διέρρευσε το Lenovo ThinkPad T430 με Ivy Bridge CPU

Η πρώτη διαρροή για φορητό της Lenovo ο οποίος θα χρησιμοποιεί τους νέους Ivy Bridge επεξεργαστές της Intel είναι γεγονός. Το νέο Lenovo ThinkPad T430 αποκαλύφθηκε και μάλιστα με έναν παράδοξο τρόπο. Συνηθίζεται οι διαρροές να έρχονται είτε εκ των έσω των εταιρειών, είτε ακόμα και λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία νέων μοντέλων, από online καταστήματα τα οποία συνήθως από λάθος ανεβάζουν νωρίτερα φωτογραφίες και χαρακτηριστικά νέων μοντέλων. Στην περίπτωση του Lenovo ThinkPad T430 η αποκάλυψη έγινε από ένα πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα το St. John’s University, από όπου πήραμε και τις πληροφορίες.

Το νέο Lenovo ThinkPad T430, όπου εικάζουμε ότι θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα επίσημα μετά την ανακοίνωση των Ivy Bridge επεξεργαστών από την Intel, έρχεται με οθόνη 14 ιντσών ανάλυσης HD στα 1366×768 pixels, στην καρδιά του χτυπά ο νέος Intel Core i5-3210M – στην έκδοση που είδαμε στο πανεπιστήμιο – ενώ διαθέτει μνήμη RAM 6GB, σκληρό δίσκο 320GB στις 7200 στροφές, σύνδεση USB 3.0 και μπαταρία 6 κελιών. Η τιμή του δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση