Πέμπτη 26 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Laptop / Η Apple ετοιμάζεται να «δαγκώσει» τα ultrabooks

Η Apple ετοιμάζεται να «δαγκώσει» τα ultrabooks

Φημολογία θέλει την Apple το τρίτο τρίμηνο του έτους να παρουσιάζει ένα οικονομικότερο MacBook Air με τιμή που θα ξεκινά από τα 799 δολάρια. Στόχος δεν είναι άλλος βέβαια από το να … τελειώσει τα ultrabooks των ανταγωνιστών της.

Σήμερα στις ΗΠΑ το οικονομικότερο MacBook Air είναι αυτό με την οθόνη των 11,6 ιντσών, επεξεργαστή Intel Core i5 χρονισμένο στα 1.8GHz και τιμή που ξεκινά από τα 999 δολάρια. Ο ανταγωνισμός πλέον διαθέτει αξιόλογα συστήματα όπως η νέα σειρά 5 της Samsung ή τα Folio της HP, αλλά ακόμα και τα «ακριβά» Zenbook της Asus, τα οποία κοστίζουν από 50 μέχρι και 300 δολάρια λιγότερο σε κάποιες περιπτώσεις.

Αν και η φήμη δεν ξεκαθαρίζει το μέγεθος της οθόνης ή άλλα χαρακτηριστικά από το επερχόμενο οικονομικό MacBook Air των 799 δολαρίων, άλλωστε είναι πολύ νωρίς για τέτοιες εικασίες, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει τόσο ο ανταγωνισμός σε μια τέτοια περίπτωση που η εταιρεία με το άγγιγμα του Μίδα θα παρουσιάσει ένα οικονομικό MacBook Air, όσο και η Intel, η … νονά των ultrabooks.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση