Κεντρική σελίδα / Νέα / Laptop / Αυτά είναι τα νέα Sony Vaio σειράς C

Αυτά είναι τα νέα Sony Vaio σειράς C

Πρόωρα, μέσα από διαρροή, έκαναν την εμφάνιση τους τα νέα Sony Vaio της σειράς C τα οποία θα κυκλοφορήσουν και με τους επερχόμενους επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel. Τα μοντέλα για τα οποία γίνεται ο λόγος θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις με διαγώνιο οθόνης στις 14 και στις 15 ίντσες.Τα νέα Sony Vaio της σειράς C όλα δείχνουν ότι θα αντικαταστήσουν τα τρέχοντα μοντέλα Vaio CB στις 15 ίντσες και τα Vaio CA στις 14 ίντσες. Η διαρροή δεν ήταν τόσο εκτεταμένη και έτσι δεν έχουμε, ακόμα τουλάχιστον, τα ακριβή ονόματα των νέων μοντέλων της σειράς C.

Αυτό που φαίνεται δεδομένο είναι πως τα νέα μοντέλα με την οθόνη στις 14 ίντσες θα διαθέτουν τους νέους επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel, ενώ αυτά με την οθόνη στις 15 ίντσες, τουλάχιστον αρχικά, θα διατεθούν με τους Sandy Bridge επεξεργαστές της Intel. Επιπλέον τα νέα μοντέλα, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, θα διατεθούν σε τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά χρώματα τα οποία περιλαμβάνουν λευκό, ασημί, ρόζ και μαύρο.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση