Ο διαγωνισμός Doodle 4 Google έρχεται στην Ελλάδα [VIDEO]

Internet

doodle4google

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Google φέρνει το διαγωνισμό Doodle 4 Google μέσω του οποίου καλεί όλους τους Έλληνες μαθητές να σχεδιάσουν το δικό τους, ξεχωριστό λογότυπο για την Google.

Στο διαγωνισμό Doodle 4 Google μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ηλικίας από 6 έως και 18 ετών. Το Doodle που θα κερδίσει το διαγωνισμό θα εμφανιστεί για 24 ώρες και συγκεκριμένα της 14η Μαΐου 2013 στην αρχική σελίδα της Google Ελλάδος.

Επιπλέον ο νικητής θα κερδίσει ένα Chromebook, ένα Wacom tablet, μια μπλούζα με το doodle που σχεδίασε αλλά και ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή στις 13 Μαΐου 2013. Στο σχολείο του νικητή θα χαρίσει η Google 30 Chromebooks για να βοηθήσει τους μαθητές να ανακαλύψουν τον κόσμο της τεχνολογίας.

Η προθεσμία για την κατάθεση των doodles λήγει την 29η Μαρτίου 2013 και από αυτά η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα 60 καλύτερα doodles τα οποία και θα αναρτηθούν στη σελίδα www.google.com/doodle4google για να αξιολογηθούν από το κοινό με online ψηφοφορία. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Απριλίου 2013 μέχρι και τις 7 Μαΐου 2013.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα εκλεγεί από την ομάδα της Google η οποία απαρτίζεται από τους Μιχάλη Γεωργίου – Ε-Graphic designer, υπεύθυνο τομέα graphic design κολεγίου, Βαγγέλη Ηλιόπουλο – Συγγραφέα & Πρόεδρο του  Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, Ίριδα Κρητικού – Ιστορικό Τέχνης και ανεξάρτητη επιμελήτρια, Εύα Σταμάτη – Διευθύντρια Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο – Ηθοποιό. Τέλος σημειώστε ότι ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Αφήστε μια απάντηση