Νέο web site για την Olympic Air

Internet

olympiair-newsite

Ένα ολοκαίνουργιο, σχεδιασμένο από την αρχή web site διαθέτει πλέον η Olympic Air, ένα site το οποίο έγινε πραγματικότητα σε συνεργασία με τη λinakis digital.

Τεχνολογικά το νέο web site της Olympic Air βασίζεται στη πλατφόρμα CMS Sitecore και σε περιβάλλον φιλοξενίας Microsoft Azure και ολοκληρώθηκε από τη λinakis digital η οποία και είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της πλατφόρμας Sitecore CMS. Το νέο web site σε εικαστικό επίπεδο είναι καλαίσθητο, αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα της Olympic Air και … μυρίζει Ελλάδα.

Ήδη από την πρώτη σελίδα του olympicair.com ο επισκέπτης θα βρει εφαρμογές οι οποίες του επιτρέπουν να κλείσει εισιτήρια, να κάνει web chek-in ακόμα και αλλαγή της κράτησης του. Επιπλέον θα εντοπίσει τις τρέχουσες προσφορές της Olympic Air για πτήσεις σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νέο web site της Olympic Air αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο συνέδριο «Digital Travel», που διοργάνωσε η Sitecore, στις 24 Απριλίου, στο Παρίσι. Το olympicair.com συζητήθηκε για τη λειτουργικότητα, τη δυνατότητα παραμετροποίησης, αλλά κυριότερα για την ευκαιρία που προσφέρει στην εταιρεία να χωρίζει το κοινό-στόχος της σε διαφορετικά σύνολα και να απευθύνεται σε καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Αφήστε μια απάντηση