Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Internet / MIT και Harvard παρουσίασαν την web πλατφόρμα εκπαίδευσης edx [VIDEO]

MIT και Harvard παρουσίασαν την web πλατφόρμα εκπαίδευσης edx [VIDEO]

Δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα παγκοσμίως, το τεχνολογικό ινστιτούτο της Μασαχουσέτης [ΜΙΤ] και το πανεπιστήμιο του Harvard παρουσίασαν την πλατφόρμα web εκπαίδευσης edx. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο πανεπιστημίων η νέα πλατφόρμα web εκπαίδευσης edx θα προσφέρει μαθήματα και περιεχόμενο online δωρεάν στο web, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι προσβάσιμο από όποιον έχει σύνδεση στο internet. Δεν έγινε κάποια ανακοίνωση σχετικά με τα διαθέσιμα γνωστικά θέματα, αλλά θα υπάρχουν μαθήματα σε μορφή video, quiz ακόμα και online εργαστήρια.

Η πλατφόρμα κόστισε συνολικά 60 εκατομμύρια δολάρια στα δύο πανεπιστήμια, ενώ τα πρώτα μαθήματα θα ανακοινωθούν το καλοκαίρι και θα ξεκινήσουν το ερχόμενο φθινόπωρο. Για περισσότερα δείτε το video που ακολουθεί.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση