Κεντρική σελίδα / Νέα / Internet / Η υπηρεσία AcerCloud έρχεται τον Απρίλιο για Κίνα και Β. Αμερική

Η υπηρεσία AcerCloud έρχεται τον Απρίλιο για Κίνα και Β. Αμερική

AcerCloudΗ Acer φαίνεται ότι θα κάνει διαθέσιμη τη νέα υπηρεσία AcerCloud κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο. Η νέα υπηρεσία θα προσφέρει online αποθηκευτικό χώρο στους χρήστες, ενώ θα τους δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να μοιράζονται μεταξύ συσκευών της εταιρείας αρχεία μουσικής, video, φωτογραφιών, εγγράφων και αρκετών ακόμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπηρεσία AcerCloud αρχικά θα γίνει διαθέσιμη μόνο σε χρήστες της Κίνας και της Βορείου Αμερικής, ενώ αρκετές χώρες ακόμα θα ακολουθήσουν το τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Η υπηρεσία θα γίνει ιδιαθέσιμη τόσο για PCs, όσο και για συσκευές Android και Windows Phone. Σύμφωνα με πηγές εντός τη εταιρείας στο προσεχές μέλλον θα υπάρξει υποστήριξη και για iOS συσκευές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία ότι το 30 με 40% των συσκευών της εταιρείας που έχουν ήδη ολοκληρώσει την εμπορική τους πορεία θα έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία.

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι η τελική μορφή της στρατηγικής υπηρεσιών Cloud της Acer, ενώ φαίνεται να είναι πρόθεση της εταιρείας να μην είναι πλήρως ανταγωνιστική με την υπηρεσία iCloud της Apple. Παρόλα αυτά φαίνεται ότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με αντίστοιχες υπηρεσίες της Google.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση