Έρχεται ανανέωση των Google Maps

google-maps

Το ετήσιο I/O conference της Google ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα και οι τελευταίες φήμες θέλουν την εταιρεία μεταξύ άλλων να παρουσιάζει μια ανασχεδιασμένη έκδοση των Google Maps.

Οι παραπάνω φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη Google, δεν θα μπορούσαν άλλωστε μιας και έτσι θα χάλαγαν την έκπληξη για την ερχόμενη εβδομάδα.

Εφόσον δούμε την ερχόμενη εδβομάδα την ανασχεδιασμένη εφαρμογή των Google Maps εικάζεται ότι η εταιρεία θα δώσει έμφαση στους χάρτες, ενοποιώντας την πλαϊνή μπάρα και προσθέτωντας φωτογραφίες, reviews και άλλες πληροφορίες που εμφανίζονται στο χάρτη σήμερα, στη μπάρα. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα του χάρτη της περιοχής.

Μην περιμένετε να διαρρεύσουν και άλλες πληροφορίες σχετικά με την ανανέωση των Google Maps αφού η ερχόμενη εβδομάδα είναι πλέον πολύ κοντά. Υπομονή και θα σας  ενημερώσουμε για κάθε νέα εξέλιξη.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση