Από σήμερα Google TV;

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Google από σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου η πλατφόρμα Google TV του γίγαντα της αναζήτησης θα γίνει διαθέσιμη σε Αγγλία, Γερμανία & Γαλλία.

Η πλατφόρμα Google TV θα δίνει στους συνδρομητές πρόσβαση σε περιεχόμενο και εφαρμογές, ενώ επιπλέον θα υπάρχει πλούσιος κατάλογος, σύμφωνα με πληροφορίες, με ταινίες προς αγορά ή ενοικίαση.

Δεν αισιοδοξούμε παρόλα αυτά μέχρι να δούμε την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στην πράξη. Όπως και να έχει εδώ στο νοτιο-ανατολικό άκρο της Ευρώπης η υπηρεσία δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί, άρα δεν ανησυχούμε κιόλας.

Από την άλλη οι κατασκευαστές σίγουρα θα πρέπει να είναι περισσότερο ανήσυχοι αφού εκτός αρκετών περιφερειακών που κυκλοφορούν στην αγορά, μάλλον η LG μπορεί να λέει ότι έχει έτοιμη τη δική της σειρά Google TV.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση