Το Leap Motion σε συνεργασία και με την ΗΡ [VIDEO]

Hardware

Leap960

Το Leap Motion είναι ένα περιφερειακό που ανάβει φωτιές. Συνδεδεμένο σε ένα υπολογιστικό σύστημα μας δίνει την δυνατότητα να το ελέγχουμε από μακριά, απλά, με τις κινήσεις των χεριών μας. 

Ανακοινώθηκε το 2010 και από τότε έκανε πολλούς χρήστες να ονειρεύονται τον εαυτό τους στην θέση του λοχαγού John Anderton από το Minority Report του Philip K. Dick, που με τις κινήσεις των χεριών, του κεφαλιού και σε συνδυασμό με φωνητικές εντολές επεξεργαζόταν μπροστά από τον πανίσχυρο υπολογιστή της PreCrime τα δεδομένα για να ανακαλύψει τον επόμενο υποψήφιο δολοφόνο.

MRleap960

Η εταιρεία που εισήγαγε το Leap Motion στην αγορά, η αμερικανική Motion Control, έχει συγκεντρώσει ουκ ολίγες αιτήσεις από προγραμματιστές για την ανάπτυξη εφαρμογών και έχει ήδη συνάψει μια συνεργασία με την Asus, προκειμένου να υποστηρίξει με την πλατφόρμα της μελλοντικά high-end μοντέλα της δεύτερης καθώς και ΑΙΟ συστήματα τα οποία θα κυκλοφορήσουν μετά την άφιξη των Haswell επεξεργαστών.

AsusLeap960

Σήμερα η Motion Control όμως έκανε άλλη μια δυνατή συνεργασία. Αποφάσισε να ενδυναμώσει με την τεχνολογία του Leap Motion και επιλεγμένες συσκευές από την ΗΡ, νέα και ισχυρά μοντέλα, όπου ο χρήστης θα απολαμβάνει την εμπειρία του 3-D Motion Control out-of-the-box, παρέχοντας ταυτόχρονα και πρόσβαση στο Airspace που είναι και το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα για συμβατές εφαρμογές και παιχνίδια.

Φαίνεται πως το 2013 εξελίσσεται αρκετά καλά για την Motion Control.

Αφήστε μια απάντηση