Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Hardware / Ανακοινώθηκε η Radeon HD 7870 FleX with Dual-X από τη Sapphire

Ανακοινώθηκε η Radeon HD 7870 FleX with Dual-X από τη Sapphire

Η Sapphire ανακοίνωσε τη νέα Radeon HD 7870 FleX with Dual-X κάρτα γραφικών της η οποία υποστηρίζει μέχρι και τρεις οθόνες μέσω DVI, χωρίς την ανάγκη για αντάπτορες active DP-DVI.

Οι πρώτες δύο οθόνες μπορούν να συνδεθούν στις αντίστοιχες δύο εξόδους DVI που διαθέτει η κάρτα, ενώ η τρίτη οθόνη μπορεί να συνδεθεί στην έξοδο HDMI, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι η θύρα HDMI είναι ηλεκτρικά συμβατή με τη θύρα DVI-I.

Επιπλέον η νέα κάρτα γραφικών της Sapphire έρχεται με μια παραλλαγή του δημοφιλούς Dual-X cooler που η εταιρεία χρησιμοποιεί στις κορυφαίες κάρτες της σειράς Radeon HD 7900. Το cooler εδώ χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από χάλκινα heat pipes των 8 χιλιοστών και 6 χιλιοστών, ενώ αισθητή κάνουν την παρουσία τους και οι δύο ανεμιστήρες των 80 χιλιοστών.

Όσον αφορά τον χρονισμό η Sapphire δεν ξεφεύγει από τις προτάσεις της AMD και έτσι ο πυρήνας είναι χρονισμένος στο 1GHz, ενώ η μνήμη μεγέθους 2GB τύπου GDDR5 είναι χρονισμένη στα 1,2GHz.

Μέχρι στιγμής η Sapphire δεν έχει ανακοινώσει την τιμή διάθεσης της νέας κάρτας.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση