Νέοι ΧΕ SAS δίσκοι από την Western Digital

Hardware

WDXE960

Η Western Digital ανακοίνωσε την άφιξη νέων δίσκων για εσωτερική χρήση στην κατηγορία SAS [Serial Attached SCSI]. Οι μονάδες θα προσφέρουν ταχύτητα 10.000 RPM και στην πραγματικότητα είναι δίσκοι 2.5″ κρυμμένοι σε σασί των 3.5“, για μεγαλύτερη συμβατότητα

XEint960

Οι νέες μονάδες διαθέτουν ένα μέσο χρόνο μεταξύ βλάβης [MTBF] δύο εκατομμυρίων ωρών και σύμφωνα με την WD καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια από τα ανταγωνιστικά 3.5″ μοντέλα των 15.000 RPM, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ πιο αξιόπιστες. Ενδεικτικά οι μονάδες αυτές θα καταναλώνουν 67% λιγότερη ενέργεια από τις έως και σήμερα ανταγωνιστικές μονάδες.

XEcomp960

«Παρέχοντας έως 50% μεγαλύτερη χωρητικότητα, παρόμοια ή και καλύτερη μέγιστη απόδοση, μεγαλύτερη αξιοπιστία και μέχρι 67% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις μονάδες των 3,5″, οι νέοι WD XE είναι η καλύτερη λύση για τους διακομιστές δεδομένων και τα κέντρα αποθήκευσης. Οι διαχειριστές IT χάρη στην WD έχουν τώρα μια καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή όσον αφορά την διαδικασία της μετάβασης και της αποθήκευσης, διατηρώντας αμετάβλητα τα σασί των συσκευών και διαφυλάσσοντας τις έως τώρα επενδύσεις τους», δήλωσε ο Rich Rutledge, αντιπρόεδρος του τμήματος Επιχειρηματικής Μονάδας και Κέντρων Δεδομένων της WD.

Οι δίσκοι WD XE έρχονται σε μεγέθη από 300 GB έως 900 GB, με τιμές από 299,99 έως 599,99 δολάρια ΗΠΑ αντίστοιχα και με πενταετή εγγύηση από τον κατασκευαστή.

Αφήστε μια απάντηση