Μητρική Z87M GAMING mATX από την MSI

Hardware

MSIZ78M960

Την MSI την ξέρουμε, την σεβόμαστε και την θαυμάζουμε για τις ποιοτικές και αξιόπιστες υλοποιήσεις που κατά καιρούς παρουσιάζει. Η πιο πρόσφατη από αυτές, η μητρική Z87M GAMING, η πρώτη microATX μορφής πλακέτα της εταιρείας που στηρίζεται στην ομώνυμη πλατφόρμα της Intel για τους 4ης γενιάς Core επεξεργαστές [LGA1150]

Η μητρική ενσωματώνει Killer Ethernet E2205 NIC, για καλύτερη δικτύωση και online gaming με όσο το δυνατόν λιγότερο lag, τεχνολογία Audio Boost για βελτιστοποίηση του ήχου καθώς και έναν σημαντικό αριθμό εφαρμογών, γραμμένες από την ίδια την MSI, για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση του hardware.

Z78MMP960

Φυσικά δεν απουσιάζουν τα OC Genie 4, Click BIOS 4 και Control Center, εφαρμογές υπεύθυνες για την εποπτεία και βελτίωση του συστήματος.

Το κύκλωμα που είναι υπεύθυνο για τον ήχο είναι απομονωμένο, για την μείωση των παρεμβολών, καθώς και η διοχέτευση ενέργειας στις θύρες USB γίνεται μέσω ενός ανεξάρτητου σύστηματος τροφοδοσίας, ώστε τα ηχητικά σήματα αλλά και τα ηλεκτρικά φορτία που περνάνε από εκεί να είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερά.

Z78MMSIA960

Κατά μήκος του κατάμαυρου PCB φιλοξενούνται ακόμα : τέσσερις υποδοχές μνήμης RAM DDR3-3000, υποδοχή PCI Express x16 και κάρτα επέκτασης PCI-E [Nvidia SLI – AMD CrossFireX], έξι θύρες SATA 6 Gb/s με δυνατότητα RAID 0, 1, 5 και 10έξι θύρες USB 3.0, δύο θύρες USB 2.0, οπτική έξοδο S/PDIF, HDMI και DisplayPort, δύο θύρες eSATA 6 Gb/s και πλήκτρο Clear CMOS.

Η Z87M GAMING, που επίσημα ανήκει στην σειρά 8 της MSI, έχει πιστοποιηθεί ως “Military Class” αφού κατάφερε να περάσει και τα εφτά δοκιμαστικά τεστ που θέτει το στρατιωτικό πρότυπο τυποποίησης των ΗΠΑ [MIL-STND-810G] και το κόστος απόκτησης της ανέρχεται στα 180 δολάρια ΗΠΑ [130 ευρώ προ φόρων].

Αφήστε μια απάντηση