Μητρική Hi-Fi B85N 3D Mini ITX από την BIOSTAR

BioSB852960

Το νέο μέλος της «οικογένειας» μητρικών της BIOSTAR ακούει στο όνομα Hi-Fi B85N 3D και ανήκει στην κατηγορία των Mini-ITX, όσον αφορά το φορμά. Υλοποιείται γύρω από το Intel B85 [Business Chipset], το οποίο θεωρείται σχετικά οικονομικό και δεν υποστηρίζει τεχνολογία Intel vPro

Ιδανικό για SFF [17cm x 17cm] συστήματα, το Hi-Fi B85N 3D προσφέρεται για επεξεργαστές Intel Core 4ης γενιάς i5/i7 [1150], έχει δύο υποδοχές μνήμης RAM DDR3 1600/1333 έως και 16GB και πέντε υποδοχές για SATA δίσκους [2 x SATA II, 2 x SATA III και 1 x mSATA].

BioS3DSSF960

H Biostar το έχει εξοπλίσει με τις τεχνολογίες Hi-Fi Power και Hi-Fi AMP, για την βελτίωση και ενίσχυση του ηχητικού σήματος και η Intel την τεχνολογία SBA 2.0 [Small Business Advantage], ιδανική για εταιρική χρήση με τακτικά backup και συνεχόμενη επιτήρηση του συστήματος, καθώς και με Intel Rapid Start και Smart Connect.

Η μητρική είναι «Windows 8 Ready» και το κερασάκι στην τούρτα είναι η υποστήριξη 4K/2K βίντεο από την ενσωματωμένη HDMI θύρα του [DVI/VGA/HDMI].

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση