Η Seagate παρουσιάζει νέα σειρά business NAS λύσεων

Hardware

seagate-nas

Η Seagate ανακοίνωσε τη νέα σειρά NAS συσκευών της οι οποίες προορίζονται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Τα νέα NAS της εταιρείας έρχονται με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και σε χωρητικότητα από 2 TB έως και 16 TB, ικανά να καλύψουν τις περισσότερες ανάγκες.
Τα νέα NAS της Seagate έρχονται σε τρεις εκδόσεις, με δυνατότητα ενός εσωτερικού δίσκου, μια με 2-bays για σκληρούς δίσκους και μια με 4-bays για σκληρούς δίσκους. Προσφέρουν προστασία δεδομένων, υποστηρίζουν την τοποθέτηση USM [Universal Storage Modules] για την plug-n-play τοποθέτηση αλλά και αφαίρεση δίσκων από τις συσκευές.

Οι τιμές διάθεσης ξεκινούν από τα 199 δολάρια ΗΠΑ για το μοντέλο με τον ένα δίσκο στα 2 TB, ενώ φτάνουν στα 329 δολάρια για το ίδιο μοντέλο με δίσκο 4 TB. Η έκδοση με τη δυνατότητα τοποθέτησης δύο σκληρών δίσκων κοστίζει επίσης 199 δολάρια αλλά χωρίς κάποιο σκληρό δίσκο. Με δίσκο 4 TB η τιμή της φτάνει στα 470 δολάρια, με δίσκους συνολικής χωρητικότητας 6 TB φτάνει στα 550 δολάρια και με δίσκους 8 TB στα 750 δολάρια. Τέλος η έκδοση με δυνατότητα τοποθέτησης τέσσερων σκληρών δίσκων κοστίζει χωρίς δίσκους 430 δολάρια και έως 1500 δολάρια με δίσκους χωρητικότητας 1500 δολαρίων.

Αφήστε μια απάντηση