Οι desktop Ivy Bridge Core i3 της Intel θα είναι διαθέσιμοι το 3ο τρίμηνο του έτους

Hardware

Στις 23 Απριλίου όλα δείχνουν ότι θα γίνει η παρουσίαση των νέας γενιάς Core επεξεργαστών της Intel, από τους οποίους όμως φαίνεται ότι θα απουσιάζουν οι desktop Core i3. H Intel θα είναι σε θέση να παρουσιάσει desktop Core i3 επεξεργαστές Ivy Bridge το τρίτο τρίμηνο του έτους που ξεκινάει τον Ιούλιο. Οι νέοι Core επεξεργαστές τρίτης γενιάς της Intel κατασκευάζονται με την μέθοδο των 22nm και τα desktop μοντέλα Core i3 τα οποία θα καθυστερήσουν λίγους μήνες πριν κυκλοφορήσουν θα περιλαμβάνουν μοντέλα με δύο πυρήνες και τέσσερα threads, έχοντας ενεργοποιημένη την τεχνολογία HyperThreading και διαθέτοντας 3MB Level 3 μνήμη cache.

Οι νέο Core i3 θα αποτελούνται από τα μοντέλα Core i3-3240 στα 3.4GHz, Core i3-3240T στα 3GHz, Core i3-3225 και Core i3-3220 [ίδιος επεξεργαστής με διαφορετική IGP] στα 3.2GHz και το Core i3-3220T στα 2.8GHz. Οι νέοι επεξεργαστές θα έρθουν με 55W TDP, ενώ τα μοντέλα “Τ” θα έχουν ακόμα χαμηλότερο TDP στα 35W.

Η κυκλοφορία των νέων μοντέλων Core i3 είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο, αλλά μια σειρά παραγόντων όπως μεγάλα αποθέματα της τρέχουσας σειράς αλλά και χαμηλότερες δυνατότητες παραγωγής από τις αρχικά αναμενόμενες μιας και υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα mobile ολοκληρωμένα, έσπρωξαν πίσω για το τρίτο τρίμηνο του έτους την κυκλοφορία των νέων Ivy Bridge Core i3 επεξεργαστών.

Αφήστε μια απάντηση