Η Dell EMC παρουσιάζει νέες λύσεις enterprise storage

Hardware

Η έκρηξη των αδόμητων δεδομένων απαιτεί νέες προσεγγίσεις και δυνατότητες εκ μέρους των οργανισμών, προκειμένου να απελευθερώσουν το κεφάλαιο των δεδομένων τους και να προχωρήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Για να αντιμετωπισθούν αυτές οι προκλήσεις, η Dell EMC ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στο κορυφαίο της αποθηκευτικό σύστημα Isilon All-Flash, μαζί με την κυκλοφορία νέου λογισμικού, με στόχο να δώσει στους οργανισμούς ορατότητα, έλεγχο και φορητότητα των αδόμητων δεδομένων, τόσο σε τοπικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (on-premises), όσο και στο cloud.

Πολλοί μεγάλοι οργανισμοί, σήμερα, επιθυμούν να επιταχύνουν τα επιχειρηματικά τους αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ισχυρές, επόμενης γενιάς εφαρμογές αδόμητων δεδομένων σε τομείς όπως, η ανάλυση δεδομένων, η τεχνητή νοημοσύνη και ο αυτοματισμός ηλεκτρονικής σχεδίασης – electronic design automation (EDA).

Οι παραπάνω εφαρμογές συχνά απαιτούν τα ανώτερα επίπεδα επιδόσεων των συστημάτων αποθήκευσης All-Flash. Ταυτόχρονα, πολλοί οργανισμοί πιέζονται να μειώσουν τις επενδύσεις σε εξοπλισμό καθώς και τα σχετικά λειτουργικά έξοδα των τμημάτων ΙΤ.

Σε αυτό το περιβάλλον, οι οργανισμοί πρέπει να διαχειριστούν τους αυξανόμενους όγκους αδόμητων δεδομένων με αποδοτικό τρόπο, έτσι ώστε οι εργασίες τους να εκτελούνται πιο παραγωγικά, στην προσπάθεια να απελευθερωθεί η αξία των δεδομένων τους.

Αφήστε μια απάντηση