Χωρίς διαφημίσεις αρχικά το Google Glass [VIDEO]

Hardware

GAF960

Όσο περίεργο και αν ακούγεται η Google δεν θα επιτρέψει, τουλάχιστον αρχικά, να περάσουν διαφημιστικά μηνύματα στην πλατφόρμα του Google Glass

Με την διάθεση του Google Mirror API, που θα βοηθήσει τους φιλόδοξους δημιουργούς να υλοποιήσουν εφαρμογές συμβατές με το Glass, ο αμερικανικός κολοσσός έκανε ξεκάθαρο ότι απαγορεύεται η προώθηση διαφημιστικών μηνυμάτων καθώς και η εκμετάλλευση των δεδομένων που θα συγκεντρώνουν οι χρήστες με σκοπό το εμπορικό κέρδος.

Section 2: Advertisements 

No Ads. You may not serve or include any advertisements in your API Client.

Data Usage. You may not use user data from your API Client for advertising purposes. You may not sell or transmit any user data received from your API Client(s) to a third-party ad network or service, data broker, or other advertising or marketing provider. For the avoidance of doubt, user data from the API Client(s) may not be used for Third-Party Ad Serving (“3PAS”).

Ακόμα τους έκανε ξεκάθαρο ότι δεν θα χρεώνουν για τις εφαρμογές τους, γεγονός που δημιούργησε ανησυχία και ερωτηματικά στους προγραμματιστές όσον αφορά το κομμάτι των απολαβών τους από την πολυσυζητημένη πλατφόρμα.

Η Google είχε αναφέρει και στο παρελθόν ότι δεν επιθυμεί να δει την καινούρια της εφεύρεση να γίνεται δίαυλος για διαφημιστικές καμπάνιες και πως ο κύριος στόχος της είναι η διάθεση και χρήση του προϊόντος κυρίως σε επίπεδο hardware. Λέτε να έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους ;

Αφήστε μια απάντηση