Ανακοινώθηκε η Sapphire HD 7990 6GB GDDR5

Hardware

sapphire-hd7990-6gb-2

Η Sapphire λάνσαρε τη δική της HD 7990 η οποία ενσωματώνει συνολικά 6GB μνήμης GDDR5, διαθέτει βέβαια διπλή GPU και αναμένεται να σαρώσει τα benchmarks.

Συγκεκριμένα η Sapphire HD 7990 6GB GDDR5 είναι εξοπλισμένη με δύο GPU οι οποίες αριθμούν συνολικά 4.096 stream processors και είναι χρονισμένες στο 1GHz με το boost ενεργοποιημένο. Η απόδοση φτάνει στα 8,2 TeraFlops και δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχόλια.

Το μάτι τραβάει κατευθείαν το εντυπωσιακό σύστημα ψύξης το οποίο περιλαμβάνει τρεις ανεμιστήρες.

Στην πίσω πλευρά της κάρτας θα βρείτε Dual-Link DVI καθώς και τέσσερις DisplayPorts οι οποίες υποστηρίζουν μέχρι και πέντε οθόνες ταυτόχρονα με τη χρήση της τεχνολογίας AMD Eyefinity.

Από το σύστημα σας η Sapphire HD 7990 6GB GDDR5 απαιτεί ένα PCI x16 slot διαθέσιμο, τροφοδοτικό με ισχύ τουλάχιστον 750 Watts – τουλάχιστον 1.000 Watts εφόσον θα χρησιμοποιήσετε AMD CrossFire – μνήμη RAM 4GB – τουλάχιστον 8GB για AMD CrossFire – και τουλάχιστον Windows XP αν και η Sapphire προτείνει Windows 7 ή Windows 8.

Τιμή διάθεσης δεν έχουμε ακόμα, αλλά δεν περιμένουμε κάτι οικονομικό, στο πακέτο πάντως θα βρείτε μερικούς ενδιαφέροντες τίτλους παιχνιδιών όπως τα BioShock Infinite,, Crysis3, FarCry3 και το Tombraider.

Αφήστε μια απάντηση