Υπηρεσία Used Games στα Public

Gaming

Τα καταστήματα Public, παρέχουν για τους επισκέπτες τους την υπηρεσία Used Games, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να επιστρέψουν τα παλιά τους games και να αγοράσουν νέα ή used σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ για λίγες μέρες κάνουν μια gameati προσφορά

Με την υπηρεσία Used Games ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα είτε να αγοράσει used games σε προσιτές τιμές, είτε να επιστρέψει όσα παλιά games επιθυμεί, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει αντίστοιχη έκπτωση, την οποία μπορεί να αξιοποιήσει αγοράζοντας καινούργια ή used games για κονσόλες από το πιο ενημερωμένο τμήμα gaming που διαθέτουν τα καταστήματα Public.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα used games συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 90 ημερών. Η υπηρεσία ισχύει για παιχνίδια που αφορούν στις κονσόλες Playstation 2, Playstation 3, PSP, PS Vita, Xbox 360, Nintendo DS & 3DS και Wii.

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 14 Ιουλίου 2012,  σε όλα τα καταστήματα Public οι φίλοι του gaming έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν used games με έκπτωση 50%.

Τα καταστήματα Public διαθέτουν μια διαρκώς ανανεωμένη λίστα gaming που περιέχει περισσότερους από 2.500 τίτλους. Η καινοτόμος υπηρεσία της ανταλλαγής μεταχειρισμένων παιχνιδιών (used gaming) καθώς και μία σειρά εκδηλώσεων που δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό να ανταλλάξει απόψεις και να ενημερωθεί σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις, αναδεικνύουν τα καταστήματα Public ως τον απόλυτο προορισμό για gaming.