Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες του PlayStation 4 στην Ελλάδα

Gaming

ps4-preorder-plaisio

Ο χορός των προ-παραγγελιών για το PlayStation 4 στην Ελληνική αγορά άνοιξε από τα καταστήματα Πλαίσιο μιας και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας υπάρχει η δυνατότητα κράτησης.

Οι gamers λοιπόν που δεν μπορούν να περιμένουν μπορούν πηγαίνοντας στη σελίδα Games του ηλεκτρονικού καταστήματος plaisio.gr να δουν το σχετικό banner το οποίο θα σας προωθήσει στη σελίδα της προ-παραγγελίας του PlayStation 4.

Το … εισιτήριο προτεραιότητας για τη νέα κονσόλα της Sony θα σας κοστίσει 20 ευρώ, ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από την τιμή του πακέτου PlayStation 4 που θα επιλέξετε όταν αυτό γίνει διαθέσιμο. Στη σελίδα της προ-παραγγελίας θα βρείτε δυνατότητα παραγγελίας για το νέο DualShock 4 Wireless Controller προς 59 ευρώ, αλλά και για αρκετούς τίτλους – προς 59,90 ευρώ – που αναμένονται να κυκλοφορήσουν μαζί με τη νέα κονσόλα.

gine-protos-ps4controller

Αν πραγματικά θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα πάρουν στα χέρια τους το PlayStation 4 στην Ελλάδα μάλλον πρέπει να προχωρήσετε στην προ-παραγγελία αφού η συγκεκριμένη κίνηση των καταστημάτων Πλαίσιο εμάς μας λέει ότι στη χώρα μας θα έρθουν ελάχιστα κομμάτια – σε πρώτη φάση τουλάχιστον.

Επιπλέον θα κάνουμε μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη. Η Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του PlayStation 4 δεν θα απέχει μεγάλο διάστημα χρονικά από την κυκλοφορία της κονσόλας στις ΗΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση