Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Gaming / Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες του PlayStation 4 στην Ελλάδα

Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες του PlayStation 4 στην Ελλάδα

ps4-preorder-plaisio

Ο χορός των προ-παραγγελιών για το PlayStation 4 στην Ελληνική αγορά άνοιξε από τα καταστήματα Πλαίσιο μιας και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας υπάρχει η δυνατότητα κράτησης.

Οι gamers λοιπόν που δεν μπορούν να περιμένουν μπορούν πηγαίνοντας στη σελίδα Games του ηλεκτρονικού καταστήματος plaisio.gr να δουν το σχετικό banner το οποίο θα σας προωθήσει στη σελίδα της προ-παραγγελίας του PlayStation 4.

Το … εισιτήριο προτεραιότητας για τη νέα κονσόλα της Sony θα σας κοστίσει 20 ευρώ, ποσό το οποίο θα αφαιρεθεί από την τιμή του πακέτου PlayStation 4 που θα επιλέξετε όταν αυτό γίνει διαθέσιμο. Στη σελίδα της προ-παραγγελίας θα βρείτε δυνατότητα παραγγελίας για το νέο DualShock 4 Wireless Controller προς 59 ευρώ, αλλά και για αρκετούς τίτλους – προς 59,90 ευρώ – που αναμένονται να κυκλοφορήσουν μαζί με τη νέα κονσόλα.

gine-protos-ps4controller

Αν πραγματικά θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα πάρουν στα χέρια τους το PlayStation 4 στην Ελλάδα μάλλον πρέπει να προχωρήσετε στην προ-παραγγελία αφού η συγκεκριμένη κίνηση των καταστημάτων Πλαίσιο εμάς μας λέει ότι στη χώρα μας θα έρθουν ελάχιστα κομμάτια – σε πρώτη φάση τουλάχιστον.

Επιπλέον θα κάνουμε μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη. Η Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του PlayStation 4 δεν θα απέχει μεγάλο διάστημα χρονικά από την κυκλοφορία της κονσόλας στις ΗΠΑ.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Νέα σειρά Turbo-X Battlebox από το Πλαίσιο με πιστοποίηση της NVIDIA

Παγκόσμια διάκριση για το Πλαίσιο, καθώς είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που με τη σειρά desktop συστημάτων Turbo-X Battlebox απέσπασε την πιστοποίηση της NVIDIA, αποκτώντας έτσι μία θέση ανάμεσα …

Αφήστε μια απάντηση