Το you.gr παίζει Video Games

Gaming

To you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info Quest Technologies, εγκαινίασε μια ολοκαίνουρια κατηγορία για gaming, δίνοντας την ευκαιρία στους απανταχού λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών να βρουν συγκεντρωμένα και άμεσα διαθέσιμα τα πιο «hot» προϊόντα gaming, σε πολύ οικονομικές τιμές.

Στο you.gr οι φανατικοί gamers θα βρουν όλες τις δημοφιλείς κονσόλες, ειδικές συνθέσεις υπολογιστών για απαιτητικά παιχνίδια, καθώς και εξειδικευμένα εξαρτήματα, όπως  κάρτες γραφικών, cases & ψήκτρες, για extreme απόδοση και ισχύ.

Μία μεγάλη ποικιλία από ειδικά αξεσουάρ και περιφερειακά θα περιμένει, επίσης, τους φίλους των παιχνιδιών,  ώστε να  γνωρίσουν ό,τι υπάρχει διαθέσιμο και να δημιουργήσουν το δικό τους gaming center. Οι τίτλοι των  παιχνιδιών, θα είναι βέβαια, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της νέας κατηγορίας.  Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια  για όλες τις πλατφόρμες θα περιμένουν τους fans, ενώ οι πραγματικά ανυπόμονοι και φανατικοί θα έχουν τη δυνατότητα  να προπαραγγείλουν κάθε νέο πολυαναμενόμενο τίτλο.

Με αφορμή την νέα κατηγορία, το you.gr προσκαλεί, αλλά και προκαλεί  τους gamers να τεστάρουν τις γνώσεις τους, αλλά και να κερδίσουν  πλούσια δώρα, συμμετέχοντας στο παιχνίδι  «Are U A Guru Gamer?»  του you.gr στο facebook.