Το Iron Man 3 έρχεται στο Android στις 25 Απριλίου [VIDEO]

IrMa3960

Το Iron Man 3 θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3ης Μαΐου. Έτσι η Gameloft αποφάσισε το επίσημο παιχνίδι για Android να διατεθεί μέσω του Google Play στις 25 ​​Απριλίου

Η εταιρεία τις οποίας οι κυκλοφορίες σχετίζονται με πολλές ταινίες του Hollywood όπως Spider-Man, Batman: The Dark Rises και Men in Black 3, όπως αφήνει να εννοηθεί στο τρέιλερ, το Iron Man 3 θα είναι ένα ατελείωτο κυνηγητό, όπως και στους δυο προηγούμενους τίτλους της σειράς και φυσικά θα μπορείτε να ανατινάξετε τα πάντα στο πέρασμα σας.

IrMa3GP960

Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί αλλά συνήθως η Gameloft χρεώνει 6,99 δολάρια για παρόμοια παιχνίδια της, οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε να εφαρμόζεται και εδώ η ίδια στρατηγική.

Το τρέιλερ στη διάθεση σας για να πάρετε και μία γεύση από το gameplay.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση