Το 6ο AmiCamp ολοκληρώθηκε και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις

Gaming

Το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε αυτό που έχει γίνει “θεσμός” τα τελευταία χρόνια, η ετήσια συνάντηση φίλων της Amiga, το 6ο AmiCamp στο οποίο βλέπουμε όχι μόνο νέες Amiga, αλλά θυμόμαστε και τις παλαιότερες.

Στο φετινό 6o AmiCamp που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου 2018 θα ομολογήσω ότι περάσαμε υπέροχα μιας και είχε σχεδόν τα πάντα που θα περιμένε κανείς από μια συνάντηση παλιών – και νέων – Amiga-δων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά στο Found.ation και για αυτή υπέυθυνοι οι εξαιρετικοί διοργανωτές Γιώργος Σωκιανός, Γιάννης Τσίτουρας, Σπύρος Καχριμάνης και Χρήστος Τσαλδάρης.

Το διήμερο πολύς κόσμος, άντρες, γυναίκες, μικροί, μεγάλοι επισκέφθηκαν το AmiCamp και ο χώρος έσφιζε συνέχεια από  κόσμο, κουβέντες, gaming κόντρες αλλά και ομαδικά γεύματα τα μεσημέρια. Εμείς θα κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στους MasterGR και Kostakis που επισκέφθηκαν το event από τη Θεσσαλονική, τον Portarinos από το Βόλο και τον Dimdim από τη Ζάκυνθο.

Παρόν βέβαια και το Retro Planet, το Ελληνικό έντυπο τριμηνιαίας έκδοσης που εδώ και 4 χρόνια μας ενημερώνει με ξεχωριστό τρόπο για τα δρώμενα στο χώρο του retro computing.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πρωτάθλημα Sensible World of Soccer, το Sensible Days 2018 το οποίο φέτος απένειμε καιι έπαθλο, ευγενικής χορηγίας του Vintage Computer Society, του πρώτου Αθηναϊκού club ρετρο υπολογιστών. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν και από ένα μοναδικό μπρελόκ για τα κλειδιά τους.

Γενικά στο φετινό AmiCamp οι παρευρισκόμενοι κατά γενική ομολογία πέρασαν καλά, διασκέδασαν, γέλασαν, μίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις σε ένα παρεϊστικο κλίμα και αυτό φαίνεται πως είναι το ζητούμενο σε αυτές τις συναντήσεις.

Μέχρι το επόμενο AmiCamp μείνειτε συντονισμένοι.

Μερικές φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το blog του φίλου Dony.

Αφήστε μια απάντηση