Τεράστιο το Grand Theft Auto V [VIDEO]

Gaming

gta-5

Το Grand Theft Auto V το περιμένουμε πως και πως το ερχόμενο φθινόπωρο και οι πρώτες πληροφορίες έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Αυτές αναφέρουν ότι το GTA V απαιτεί πολύ ελεύθερο χώρο στο δίσκο, ενώ η διανομή του θα γίνει σε περισσότερους του ενός δίσκους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Rockstar, εταιρείας παραγωγής του GTA V, η έκδοση για το Xbox 360 θα κυκλοφορήσει σε δύο δίσκους, λόγω του μεγάλου μεγέθους του παιχνιδιού. Κάτι αντίστοιχο δεν θα χρειαστεί για την έκδοση του PlayStation 3 μιας και θα διατεθεί σε ένα Blu-Ray δίσκο.

Τις προηγούμενες ημέρες επιπλέον έγινε γνωστό ότι το GTA V θα απαιτεί μια υποχρεωτική εγκατάσταση στο σκληρό δίσκο της κονσόλας σας, είτε είναι PlayStation 3, είτε Xbox 360, με το μέγεθος των αρχείων να φτάνει συνολικά τα 8GB. Αν και οι κάτοχοι των PlayStation 3 μάλλον δεν προβληματίζονται, οι κάτοχοι της έκδοσης των 4GB του Xbox 360 για να εγκαταστήσουν και μόνο το παιχνίδι θα χρειαστεί να συνδέσουν στη κονσόλα τους είτε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, είτε ένα USB flash drive.

Μέχρι τότε δείτε το παρακάτω video από το GTA V.

Αφήστε μια απάντηση