Τα χριστούγεννα οι τίτλοι της Amiga

Amiga500_system

Πριν από περίπου 15 ημέρες σας είχαμε ενημερώσει ότι σύντομα θα δούμε στα κινητά μας παλιούς καλούς κλασσικούς τίτλους της Amiga.

Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες θα δούμε περισσότερους από 300 τίτλους της Amiga τα χριστούγεννα στο Google Play, προφανώς για συσκευές με Android.

Δυστυχώς οι πληροφορίες δεν αναφέρουν την πλήρη λίστα των τίτλων – ή έστω κάποιους από αυτούς – και έτσι η αγωνία μας παραμένει στα ύψη. Όχι δεν είμαστε αρνητικοί – το αντίθετο – αλλά η Amiga ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη πλατφόρμα με χιλιάδες τίτλους. Μεταξύ αυτών υπήρχαν εκατοντάδες εξαιρετικοί τίτλοι – τους οποίους αναπολούμε ακόμα – αλλά και μερικοί ήσσονος σημασίας.

Ελπίζουμε στη λίστα των 300 τίτλων που θα δούμε στο Google Play να υπάρξουν αρκετοί από εκείνους τους τίτλους για τους οποίους ακόμα και σήμερα θα αγοράζαμε μια Amiga.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση