Στην τιμή του GameStick συμπεριλαμβάνονται τα ShadowGun και Smash Cops

GameStick-PreOrder-960

Σκληρός ο ανταγωνισμός και στον χώρο των Android-ARM παιχνιδομηχανών, έναν τομέα αν μη τι άλλο σχετικά καινούριο αλλά με πολύ έμπειρους παίκτες από ότι φαίνεται. 

Σε ανακοίνωση της στην GDC η Playjam, κατασκευάστρια του GameStick που έχουμε αναφερθεί και παλαιότερα, έκανε γνωστό ότι η πολλά υποσχόμενη υλοποίηση της θα πωλείται με «quality content ready to go out of the box»

SGMF960

Η αναφορά αυτή αφορά την συμφωνία που έκανε η εταιρεία με τις Madfinger και Hutch και την δωρεάν ενσωμάτωση 2 πολύ καλών τίτλων [ ShadowGun και Smash Cops αντίστοιχα] στην τιμή αγοράς της συσκευής, η οποία παραμένει στα 80 δολάρια ΗΠΑ.

SCH960

Ακόμα αναφέρθηκε ότι οι κάτοχοι των GameSticks θα έχουν πρόσβαση και σε ένα ξεχωρίστο ηλεκτρονικό κατάστημα αγοράς τίτλων, το οποίο είναι προσβάσιμο μόνο μέσω της κονσόλας, για να απολαμβάνουν πρώτοι και με μεγαλύτερη αξιοπιστία καινούρια παιχνίδια και προσφορές υπό την σκέπη της Playjam και των μέχρι στιγμής 500+ μελών που βοηθούν στο στήσιμο της πλατφόρμας.

GSPivos960

Να σας θυμίσουμε ότι πριν μερικές μέρες είχε ανακοινωθεί και η προσθήκη του XBMC στο δυναμικό της μέσω της Pivos.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση