Προβληματική η κυκλοφορία του SimCity στις ΗΠΑ

Gaming

simcity_2013

Την Τρίτη κυκλοφόρησε επίσημα το SimCity στις ΗΠΑ και τόσο η EA όσο και οι παίκτες ζουν ένα εφιάλτη χάρη στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την online σύνδεση που απαιτεί το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα το νέο SimCity απαιτεί συνεχή σύνδεση με το server και η αυξημένη πίεση από όλους τους gamers οι οποίοι προσπαθούσαν να συνδεθούν έχει φέρει πολλά προβλήματα.

Συγκεκριμένα οι παίκτες αντιμετωπίζουν συχνές αποσυνδέσεις και οθόνες αναμονής λόγο της χαμηλής απόκρισης ή ακόμα και της μη διαθεσιμότητας των servers, ενώ κάποιοι παίκτες αναφέρουν ακόμα και απώλεια προόδου μετά από ξαφνική αποσύνδεση.

Η Origin, την ψηφιακή πλατφόρμα της οποίας χρησιμοποιεί το νέο SimCity, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter αναφέρει “Λόγω της αυξημένης ζήτησης για το SimCity, στο Origin υπάρχουν καθυστερήσεις που επηρεάζουν ένα μικρό ποσοστό χρηστών. Δουλεύουμε ασταμάτητα για την επίλυση,

Η Ευρωπαϊκή κυκλοφορία του παιχνιδιού αναμένεται εντός των ημερών και η EA δηλώνει πως ήδη έχει προχωρήσει σε αλλαγές για την αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων, αλλά και για να βεβαιωθούν ότι το Origin θα είναι έτοιμο για τη διεθνή κυκλοφορία του SimCity.

Αφήστε μια απάντηση