Πολλά τα προβληματικά PlayStation 4 στις ΗΠΑ

Gaming

ps4-press

Την Παρασκευή το PlayStation 4 κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ, και λίγες μόνο ημέρες μετά φαίνεται πως τα προβληματικά συστήματα είναι αρκετά αναγκάζοντας τη Sony να λάβει σημαντικές αποφάσεις.

Η πολλά υποσχόμενη next-gen κονσόλα φαίνεται πως κατάφερε στις ελάχιστες ημέρες κυκλοφορίας της να αυξήσει το ποσοστό προβληματικών συσκευών από το 0,4% στο 1%, τιμή 2,5 φορές επάνω από τα συνηθισμένα. Το πρόβλημα είναι κατά κύριο λόγο το blue light error αναγκάζοντας την Ιαπωνική φίρμα να πάρει άμεσα σημαντικές αποφάσεις αφού βασίζει πολλά στην ομαλή κυκλοφορία της κονσόλας στην αγορά των ΗΠΑ.

Όποιος λοιπόν κάτοχος PlayStation 4 ανακαλύψει ότι η κονσόλα του υποφέρει από το blue light error ή από οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα θα πρέπει να απευθυνθεί άμεσα στη γραμμή τεχνικής υποστήριξης έτσι ώστε να προχωρήσει η εταιρεία στην αντικατάσταση της κονσόλας.

Αυτά προφανώς είναι τα καλά νέα – όσο καλά γίνεται όταν αγοράζεις ένα προϊόν και παρουσιάζει πρόβλημα από την πρώτη ημέρα – ενώ από την άλλη στις ΗΠΑ ήδη υπάρχουν προβλήματα διαθεσιμότητας της κονσόλας σε αρκετούς retailers.

Τώρα για όσους ετοιμάζουν τα πορτοφόλια τους για την 13η Δεκέμβρη, όπου και θα κυκλοφορήσει επίσημα η κονσόλα στην Ελληνική αγορά, να αναφέρουμε ότι η παραπάνω απόφαση αφορά – μέχρι τώρα – αποκλειστικά την Αμερικανική αγορά. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ισχύσει το παραπάνω μέτρο για την Ευρωπαϊκή αγορά, όπου το PlayStation 4 κυκλοφορεί στις 29 Νοέμβρη, πόσο μάλλον δε για την Ελληνική αγορά.

Ευχόμαστε τα καλύτερα.

Αφήστε μια απάντηση