Η Sony ετοιμάζει νέο λεπτότερο PlayStation 3

Gaming

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο σε μερικούς η Sony φαίνεται ότι έχει ήδη σχεδιάσει και δοκιμάζει μια ακόμα λεπτότερη και μικρότερη έκδοση του PlayStation 3. Μάλιστα έχουμε και μια πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε από το νέο PS3. Η Sony το 2009, τρία σχεδόν χρόνια μετά την παρουσίαση του PlayStation 3 παρουσίασε μια νέα έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας η οποία ήταν μικρότερη και ελαφρύτερη από την αρχική της έκδοση. Τώρα και λίγο πριν συμπληρωθούν πάλι τρία χρόνια από τη δεύτερη ανανέωση της λεπτής κονσόλας έχουμε διαρροή μιας φωτογραφίας η οποία δείχνει ένα ακόμα μικρότερο PlayStation 3.

Η νέα λεπτή κονσόλα της Sony φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει και με μοντέλα τα οποία θα ενσωματώνουν σκληρό δίσκο 500GB, ενώ όπως και τα τρέχοντα μοντέλα θα διαθέτει ενσωματωμένο Bluetooth αλλά και Wi-Fi.

Εφόσον λοιπόν το φθινόπωρο δούμε τη νέα κονσόλα της Sony στην αγορά, τότε η κυκλοφορία του PlayStation 4 μάλλον θα έχει αναβληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν νομίζουμε ότι θα την δούμε κάποια στιγμή προς το τέλος του 2013, όπως θέλουν οι σημερινές φήμες.

Αφήστε μια απάντηση