Φωτογραφία του PlayStation 4 development kit δείχνει αισθητήρες σαν του Kinect

Gaming

sony_playstation_dev_kit

Η συσκευή της φωτογραφίας φαίνεται να είναι το Sony PlayStation 4 development kit και παρατηρώντας το διακρίνουμε όχι μόνο το νέο χειριστήριο της επερχόμενης κονσόλας αλλά αποκαλύπτει και ένα ζευγάρι αγνώστων στοιχείων που εικάζεται ότι είναι αισθητήρες ή κάμερες.

Καταρχήν δεν θέλω να μπερδευτείτε, το λευκό σύστημα που βλέπετε στη φωτογραφία  δεν είναι το PlayStation 4 – τουλάχιστον εξωτερικά – που ίσως δούμε την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά ένα κουτί στο οποίο η Sony έχει κλείσει τα σωθικά του PlayStation 4. Αυτό η Sony έχει αποστείλει στους game developers για να εξελίξουν παιχνίδια για τη νέα κονσόλα. Όλα αυτά πάντα αν εικάσουμε ότι η φωτογραφία είναι αληθινή και εικονιζόμενο σύστημα είναι το development kit του PlayStation 4.

Αν προσπαθήσουμε κοιτώντας τη φωτογραφία να μαντέψουμε τι θα φέρει το PlayStation 4 τότε μάλλον μπορούμε να εικάσουμε ότι η Sony βλέποντας την μεγάλη επιτυχία του Kinect της Microsoft αποφάσισε να ενσωματώσει τους αισθητήρες και την κάμερα στην κονσόλα. Αυτά είναι τα δύο ορθογώνιο μαύρα αντικείμενα στις δύο άκρες του development kit της φωτογραφίας, τα οποία διαθέτουν δύο ή τρία στρογγυλά εξαρτήματα και καλύπτονται από διάφανο υλικό – μάλλον πλαστικό. Αυτά εικάζουμε ότι είναι είτε αισθητήρες, είτε κάμερες.

Επιπλέον η ελεύθερη θύρα USB που διακρίνουμε είναι USB 3.0, άρα εικάζουμε ότι θα έρθει με δύο τέτοιες θύρες στην εμπρός πλευρά του, ενώ διαθέτει ενδεικτικές λυχνίες για το σκληρό δίσκο, το Wi-Fi, το Power και πιθανόν για τον οπτικό δίσκο.

Τέλος οι φήμες για το νέο χειριστήριο που θα έρθει με το PlayStation 4 φαίνεται να επιβεβαιώνονται μιας και το χειριστήριο της φωτογραφίας δεν διαθέτει τα πλήκτρα Start και Select. Τη θέση τους έχει πάρει μια επιφάνεια αφής όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Λίγο υπομονή και θα μάθουμε περισσότερα.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση