Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Gaming / Έρχεται την επόμενη εβδομάδα το Gran Turismo 6;

Έρχεται την επόμενη εβδομάδα το Gran Turismo 6;

invite-gt-2013

Οι προσκλήσεις ξεκίνησαν να μοιράζονται εχθές και αφορούν ένα event που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαίου στην πίστα του Silverstone για τα 15 χρόνια του Gran Turismo. Εκεί όμως όλα δείχνουν ότι θα δούμε και κάτι νέο.

Οι φήμες πλέον έχουν πάρει φωτιά και θα τολμήσουμε να γράψουμε ότι φαίνεται πως έχουν βάση. Ας θυμηθούμε ότι κατά την κυκλοφορία του Gran Turismo 5 ο Kazunori Yamauchi [Kaz] είχε ήδη δηλώσει από τότε ότι το επόμενο Gran Turismo βρισκόταν ήδη υπό ανάπτυξη. Επιπλέον το τελευταίο διάστημα κάποιες αλυσίδες καταστημάτων – στο εξωτερικό – έχουν καταχωρήσει στο παιχνίδι στους κωδικούς τους.

Τώρα αν η ανακοίνωση που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα αφορά τίτλο του PlayStation 3 ή του PlayStation 4 είναι κάτι δεν γνωρίζει κανείς. Αντίστοιχα εξαιρετικά δύσκολη είναι η πρόβλεψη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo 6 και το κυριότερο αν αυτή η ημερομηνία θα τηρηθεί.

Ας κάνουμε όλοι μαζί υπομονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Έρχονται νέα Sony smartphones στο MWC 2017

Στις 27 Φεβρουαρίου ξεκινά το φετινό Mobile World Congress (MWC 2017), το μεγαλύτερο event για …

Αφήστε μια απάντηση