Δωρεάν λευκά Xbox One για το προσωπικό της Microsoft

XboXW960

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια μεγάλη εταιρεία αποφασίζει να «τιμήσει» το προσωπικό της με ένα δωράκι, στην προκειμένη περίπτωση με μια κονσόλα

Η Microsoft άλλωστε στο παρελθόν έχει χαρίσει διάφορα από τα προϊόντα που έχει φέρει στη αγορά στους υπαλλήλους της όπως κινητά, ταμπλέτες και media players. Αυτή τη φορά, κατά τα φαινόμενα, την τιμητική του θα έχει το Xbox One, σε λευκό χρωματάκι με διάφορες ασημο-γκρι παρεμβάσεις [αυτομάτως και συλλεκτικό], το οποίο μάλιστα θα φέρει και την επιγραφή «I Made This» κάνοντας ακόμα πιο υπερήφανο τον κάτοχο του.

XboXG960

Χαρακτηρίζεται ως «Xbox One Employee Ship Gift» και ένα μέλος της ομάδας που εργάστηκε για την υλοποίηση της κονσόλας, διαλαλεί ότι το έχει ήδη στην κατοχή του. Μάλιστα το πακέτο συνοδεύεται και από μία προνομιακή μεταχείριση με δωρεάν παιχνίδια και υπηρεσίες, ειδικά για αυτούς τους λίγους και τυχερούς.

Εάν δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας, συνοδευόμενο από μια καλή επεξεργασία στο Photoshop, τότε κάποιοι θα αποκτήσουν ένα μεγάλο χαμόγελο και μια δωρεάν κονσόλα σύντομα.

XboXGC960

Πόσο σύντομα ; Δυστυχώς, δεν μπορούμε ακόμα να σας απαντήσουμε μιας και ημερομηνία διάθεσης του One δεν έχει γίνει γνωστή.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση