Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Gaming / Χωρίς ουσιαστικές τροποποιήσεις το χειριστήριο του Xbox 720

Χωρίς ουσιαστικές τροποποιήσεις το χειριστήριο του Xbox 720

XbCo960

Αν και η Sony επέλεξε να ανανεώσει σημαντικά τόσο την κονσόλα της όσο και τα περιφερειακά της, ειδικότερα το DualShock χειριστήριο της, η Microsoft από ότι φαίνεται μάλλον θα κρατήσει την ίδια γραμμή διατηρώντας το επόμενης γενιάς χειριστήριο της σχεδόν απαράλλαχτο

Αυτό, σύμφωνα με τις ενδείξεις που έχουμε από«διαρροές», οφείλεται στο γεγονός ότι η μεγάλη εταιρεία του Redmond έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην βελτίωση του συστήματος Kinect το οποίο στο ολοκαίνουριο Xbox 720 θα έχει τον πρώτο και κύριο λόγο σε όλα.

KinIF960

Οι αναβαθμίσεις σε επίπεδο ανάλυσης, βάθους και απόκρισης [από 90ms σε 60ms] της νέας αυτής μονάδας έρχονται να συμπληρωθούν και από έναν τρίτο βελτιωμένο αισθητήρα υπεύθυνο για το υπέρυθρο φάσμα και γενικότερα για τον εντοπισμό και τον συντονισμό ακόμα μικρότερων αντικειμένων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σε γενικές γραμμές το νέο βελτιωμένο περιφερειακό θα αναβαθμίζει την ανάλυση του από 640×480 pixels RGB σε 1080p [με μετατροπή από 24-bit RGB σε 16-bit YUV], ενώ το βάθος τοποθετείται από 320×240 pixels στα 512×424 pixels. Αυτό μεταφράζεται σε καλύτερο καλιμπράρισμα και μάλλον σε καλύτερη διαχείριση εμποδίων [βλ. έπιπλα] στο χώρο.

Xb720Sp960

Σε συνδυασμό με τον νέο οκταπύρηνο AMDx64 στα 1,6GHz επεξεργαστή του, τα 8 GB DDR3 RAM μνήμης του και την πρώτη «custom» D3D11.x GPU στα 800 MHz η συνολική εικόνα του Xbox 720 είναι βελτιωμένη αλλά μάλλον δεν ενθουσιάζει τόσο όσο του νέου PlayStation 4.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Δες επίσης

E3 2017: Ότι ανακοινώθηκε στο PlayStation event

Το event με τις ανακοινώσεις για το PlayStation πραγματοποιήθηκε σήμερα τα χαράματα και οι ανακοινώσεις ήταν …

Αφήστε μια απάντηση