Αλλαγές στο λειτουργικό και νέες δυνατότητες για την Ouya

OFV2960

Ανανέωση θα υποστεί το γραφικό περιβάλλον [UI] της Android κονσόλας Ouya πριν από τα τέλη Νοεμβρίου

Κύριος στόχος αυτής της αλλαγής είναι να μπορούν οι χρήστες να πλοηγηθούν πιο εύκολα στο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών της Ouya, το μενού του συστήματος να μεταμορφωθεί κατάλληλα ούτως ώστε να μεγαλώσουν οι εικόνες και οι περιγραφές των τίτλων και να αποκτήσει ταχύτερη απόκριση στις εναλλαγές που πραγματοποιούν οι παίχτες από το χειριστήριο.

OIFN960

Η ενημερωμένη έκδοση θα προσθέσει και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, όπως την ​​ικανότητα απομακρυσμένου ελέγχου και πολλαπλής λήψης τίτλων, καθώς και υποστήριξη για εξωτερικές USB συσκευές αποθήκευσης.

Δεν είναι σαφές εάν αυτή η αλλαγή θα αποτελεί ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο Ouya 2.0 firmware, το οποίο η εταιρεία είχε υποσχεθεί τον Οκτώβριο που μας πέρασε – το οποίο δεν περίμενε κανείς να είναι έτοιμο πριν από το 2014.

Σχετικά Βασίλης Ορφανίδης

Προγραμματιστής, hardware και software δοκιμές, Linux fan, ερασιτέχνης φωτογράφος και graphic designer, video editing, Whovian & sci-fi fanatic, περήφανος πατέρας. - Multimedia Courses In Graphics and Web Design. - Technical Studies in computers and networks. - Knowledge in Radio Transmitters, building indoors & outdoors WiFi networks.

Αφήστε μια απάντηση