Τρία μοναδικά MacBook Pro αφιερωμένα στο Steve Jobs δημοπρατούνται για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Events

Μια ειδική έκδοση της κορυφαίας έκδοσης του MacBook Pro με οθόνη Retina ήδη δημοπρατείτε. Η διαφορά που έχουν τα τρία ξεχωριστά MacBook Pro με οθόνη Retina προς δημοπράτηση βρίσκεται στην πλάτη του φορητού και συγκεκριμένα στο φωτιζόμενο λογότυπο της εταιρείας στο οποίο διακρίνεται η φιγούρα του Steve Jobs.

Επιπλέον στην κάτω πλευρά των MacBook Pro θα βρείτε χαραγμένο το “Once you reliase that“, μια φράση που ο Steve Jobs είχε πει σε συνέντευξη του πριν χρόνια

Τα τρία MacBook Pro προσφέρονται σε δημοπρασία από το Uncover, μια εταιρεία που έχει έδρα στην Ολλανδία και εξειδικεύεται στην κατά παραγγελία προσαρμογή της πλάτη των MacBook με τροποποιήσεις οι οποίες κόβονται με laser.

Η ελάχιστη προσφορά για να μπορέσει κάποιος να συμμετέχει στη δημοπρασία για ένα από αυτά τα τρία MacBook Pro είναι 9.500 ευρώ, τιμή … εκτός πραγματικότητας αφού το αντίστοιχο MacBook Pro με οθόνη Retina στην Ολλανδία κοστίζει 2.947 ευρώ, χωρίς βέβαια την τροποποίηση.

Αν παρόλα αυτά θέλετε να ξοδέψετε ένα τόσο μεγάλο ποσό τουλάχιστον θα έχετε λίγο πιο ήσυχη τη συνείδηση σας αφού τα χρήματα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα μισά χρήματα θα διατεθούν στο Get it done και τα άλλα μισά στο SellanApp, ένα fund που είναι αφιερωμένο στη δημιουργία iOS apps.

Αφήστε μια απάντηση