Στο Apple TV η αποψινή παρουσίαση. Συντονιστείτε!

Events

AEV960

Η Apple δεν συνηθίζει να μεταδίδει κανονικά τις παρουσιάσεις και τα keynotes, αλλά όταν το κάνει βάζει πάντα πρώτους εκείνους που έχουν επενδύσει στα προϊόντα της. Το Apple TV έχει την τιμητική του.

AEVSC2960

Έτσι και σήμερα, όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, ένα ειδικό κανάλι εμφανίστηκε στο μενού του Apple TV, το οποίο θα προσφέρει απευθείας σύνδεση με την αποψινή παρουσίαση στις 20.00 ώρα Ελλάδος, όπου μάλλον θα παρακολουθήσουμε την ανακοίνωση των νέων iPad και iPad Mini, που ειδικά για το δεύτερο πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν να κυκλοφορήσει με Retina Display.

Φήμες θέλουν να έχουμε και εξελίξεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του OS X Mavericks και ίσως κάποια εκτίμηση για την τιμή του καινουριου Mac Pro αλλά και τυχόν αλλαγές πάνω στην σύνθεση των MacBook Pro.

ANMP960

Κατά 99.9% και οι κάτοχοι iPhone, iPad, iPod και iMac/MacBook θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παρουσίαση κάνοντας χρήση του Safari αλλά στις υπόλοιπες συσκευές [Windows/Android] το streaming μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμο.

Αφήστε μια απάντηση