Τρίτη 20 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Events / Στις 11 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει η Apple το WWDC

Στις 11 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει η Apple το WWDC

Σήμερα το πρωί η Apple ανακοίνωσε ότι το φετινό Worldwide Developers Conference [WWDC] θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο. Το ετήσιο event που πραγματοποιεί η εταιρεία θα έχει διάρκεια πέντε ημερών μέχρι και τις 15 Ιουνίου και θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τα τελευταία νέα γύρω από τα λειτουργικά συστήματα της εταιρείας Mac OS X Mountain Lion αλλά και το iOS.

Στο πενθήμερο event θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 100 τεχνικές παρουσιάσεις από μηχανικούς της Apple, τουλάχιστον άλλα 100 hands-on εργαστήρια, ενώ θα δοθούν τα Apple Design Awards.

Αρκετοί περιμένουν την ανακοίνωση του iPhone 5 εκεί μιας και με εξαίρεση την περυσινή χρονιά, όλα τα προηγούμενα iPhone εκτός του iPhone 4S είχαν παρουσιαστεί στις αντίστοιχες WWDC. Μέχρι τις 11 Ιουνίου είμαστε σίγουροι ότι οι … πηγές μας θα έχουν περισσότερες πληροφορίες τόσο για το iPhone 5, όσο όμως και για το ακριβώς θα μας δείξει η Apple στο WWDC 2012.

 

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση