Σάββατο 24 Μαρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Events / Σήμερα οι ανακοινώσεις της Apple

Σήμερα οι ανακοινώσεις της Apple

wwdc-2013

Σήμερα ξεκινά το WWDC 2013 στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδος. Εκεί η Apple δια στόματος Tim Cook το πιθανότερο θα κάνει τις ανακοινώσεις της.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι πως θα πάρουμε μια γεύση από iOS 7, αφού ο χώρος όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το WWDC 2013 έχει γεμίσει με μεγάλες αφίσες όπου φέρουν τον αριθμό 7.

Αυτό όμως που περιμένουν οι περισσότερο, το νέο iPhone, δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα το δούμε σήμερα το βράδυ. Αν το δούμε τελικά θα είναι μια … ευχάριστη έκπληξη η Apple να έχει ανακτήσει και πάλι την δυνατότητα να μας κρατά τα πάντα κρυφά μέχρι την τελευταία στιγμή. Το τελευταίο διάστημα μαθαίναμε τα πάντα πριν ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις της Apple και σε κάτι τύπους σας εμάς αυτό χαλάει την μαγεία.

wwdc_2013_apple_tv

Το βραδάκι αναμένεται να δούμε και κάτι σχετικά με τη νέα έκδοση του OS X το οποίο πιθανόν να έρθει επίσης ανασχεδιασμένο. Όπως είπαμε οι διαρροές είναι ελάχιστες και αυτή τη φορά δεν φαίνεται να έχουν καταφέρει να μας χαλάσουν την έκπληξη.

Tip για όσους διαθέτουν Apple TV, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το keynote live, οπότε συντονιστείτε.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Όλες οι ανακοινώσεις του WWDC 2017 σε 15 λεπτά

Τη Δευτέρα ξεκίνησε το WWDC 2017 και στο keynote της Apple είχαμε αρκετές ανακοινώσεις τόσο …

Αφήστε μια απάντηση