Τετάρτη 25 Απρ 2018
Κεντρική σελίδα / Νέα / Events / Διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τα νέα Samsung Series 5 Ultra [VIDEO]
Samsung Series 5 Ultra

Διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά τα νέα Samsung Series 5 Ultra [VIDEO]

Samsung Series 5 UltraΕχθές το FullPC.gr βρέθηκε στην παρουσίαση που έγινε από τη Samsung Electronics Ελλας για την κυκλοφορία στην Ελληνική αγορά της νέας σειράς φορητών Samsung Series 5 Ultra.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Gazarte είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα δύο νέα μοντέλα στις 13,3 και 14 ίντσες από τη νέα σειρά 5 της Samsung.

Όπως μπορείτε να δείτε τόσο από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο, όσο και από το video τα νέα ultrabooks της Samsung είναι σχεδιαστικά τουλάχιστον ενδιαφέροντα, ενώ μας άρεσε το γεγονός ότι διαθέτουν και στις δύο εκδόσεις οπτικό drive. Θετική εντύπωση μας άφησε σε πρώτη επαφή με τα νέα ultrabooks και η ποιότητα κατασκευής τους.

Περισσότερα για τα νέα Series 5 Ultra της Samsung θα σας μεταφέρουμε όταν θα έχουμε την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση [πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες].

Παρακάτω ακολουθεί το video του FullPC.gr από την εκδήλωση, το οποίο μπορείτε να δείτε και στο κανάλι μας στο YouTube σε full HD ανάλυση.

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Δες επίσης

Samsung Galaxy Tab S3: Έρχεται στο MWC 2017

Την επίσημη ανακοίνωση του νέου Galaxy Tab S3 θα πραγματοποιήσει η Samsung στη Βαρκελώνη, στα …

Αφήστε μια απάντηση