Η παρουσίαση από τον κ. Πέτρο Κοντζίνο

Παρουσίαση των προϊόντων της devolo στην Ελληνική αγορά

Events

Η παρουσίαση από τον κ. Πέτρο ΚοντζίνοΤο FullPC.gr βρέθηκε εχθές στην ημερίδα παρουσίασης των προϊόντων της devolo στην Ελλάδα.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε αλλά και να δούμε από κοντά την πλήρη γκάμα προϊόντων δικτύωσης μέσα από το δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της Γερμανικής εταιρείας. 

Θετικές εντυπώσεις μας άφησε, σε πρώτη επαφή, τόσο η σειρά dLAN 200, όσο και η σειρά dLAN 500 οι οποίες προσφέρουν, σύμφωνα με την εταιρεία, ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέσω του ηλεκτρικού δικτύου αντίστοιχες με 200Mbit και 500Mbit.

Ο κύριος Πέτρος Κοντζίνος, διευθυντής πωλήσεων της devolo στην Ελληνική αγορά, πραγματοποίησε την παρουσίαση στα Ελληνικά της προϊοντικής γκάμας και θα σας αναφέρουμε μερικά σημεία τα οποία μας έκαναν εντύπωση.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι συμβατά και με εγκαταστάσεις τριφασικού ρεύματος. Οι συσκευές διαθέτουν δυνατότητα encryption των δεδομένων που μεταφέρονται μέσω του ηλεκτρικού δικτύου με κωδικοποίηση 128-bit. Η εγγύηση καλής λειτουργίας για τα προϊόντα dLAN έχει ισχύ για 3 έτη από την ημερομηνία αγοράς, ενώ οι επιστροφές των προϊόντων λόγο βλάβης είναι μόλις το 0,354% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας, κάτι που δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία να αντικαθιστά και όχι να επισκευάζει τα προβληματικά προϊόντα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα προϊόντα της εταιρείας που αφορούν μεταφορά ασύρματα εικόνας και ήχου, όπως το devolo Vianect Air TV, το οποίο σας επιτρέπει με ευκολία την αποστολή εικόνας και ήχου από τον υπολογιστή στην τηλεόραση σας χάρη στις θύρες VGA αλλά και HDMI που διαθέτει.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση, ενώ πληροφορίες για τα προϊόντα της devolo μπορείτε να βρείτε στο site της εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση