Νέα δικαστική απόφαση δικαιώνει τη Samsung σχετικά με την αντιγραφή του iPad

Η δικαστική απόφαση αφορά έφεση της Samsung σε απόφαση που είχε εκδοθεί προ μηνών και ανέφερε ότι η Samsung αντέγραψε το iPad. Η νέα απόφαση βγήκε υπέρ της Samsung σε δικαστήρια της Μ. Βρετανία, με σκεπτικό που θα σας εκπλήξει.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι παρά τις ομοιότητες η Samsung με το Galaxy Tab δεν έχει αντιγράψει το σχέδιο της Apple, και το σκεπτικό για την απόφαση είναι πως τα προϊόντα της Samsung δεν είναι τόσο cool όσο αυτά της Apple.

Το δικαστήριο μάλιστα έδωσε εντολή στην Αμερικανική εταιρεία να τρέξει διαφημιστική καμπάνια στο site της αλλά και σε επιλεγμένες εφημερίδες με την οποία θα ενημερώνει το κοινό ότι η Samsung δεν έχει αντιγράψει το iPad. Ο δικαστής μάλιστα ανέφερε ότι οι σχετικές σημειώσεις θα πρέπει να προβάλλονται με font που δεν θα είναι μικρότερα από τα Arial 14.

Νομίζω ότι τώρα τα διαβάσαμε όλα

Σχετικά Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι δημοσιογράφος με πολυετή εμπειρία σε περιοδικά, websites και blogs τεχνολογίας. Gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, Trekkie.

Αφήστε μια απάντηση