Κάτι ετοιμάζει η Microsoft για την ερχόμενη Δευτέρα

Events

Πριν λίγες ώρες τα μεγαλύτερα Αμερικάνικα media έλαβαν από τη Microsoft μια πρόσκληση για ένα major event το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18/6 στο Los Angeles.

Η πρόσκληση δεν περιλαμβάνει καμία πληροφορία σχετικά με το προϊόν της Microsoft που θα αφορά το event, ενώ περιέργως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει και κάποιοα διαρροή για αυτό.

Εμάς, όσο και αν ακουστεί περίεργο, μας θυμίζει Apple μιας και η μυστικοπάθεια είναι ένα απο τα χαρακτηριστικά της εταιρείας με το δαγκωμένο μήλο. Το event δεν θα αφορά κάτι μικρής σημασίας αφού στις προσκλήσεις που έχουν σταλεί η Microsoft κάνει σαφές ότι πρόκειται για κάτι μεγάλο, όπως βλέπετε παρακάτω:

This will be a major Microsoft announcement — you will not want to miss it.

Επιπλέον οι προσκλήσεις είναι προσωπικές, ενώ ακόμα και φωτογραφο να θέλει να πάρει μαζί του ο δημοσιογράφος που θα παρευρεθεί, πρέπει πρώτα να δηλωθεί. Εμείς σημειώνουμε και την αναφορά που γίνεται παρακάτω στο ότι οι φωτογραφίες και τα video θα είναι περιορισμένα στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

This is a non-transferrable invitation, however, if you would like to send your local colleague in your place, please submit that name and it will be reviewed. If you would like to bring a photographer please register that person as your additional guest. Please note – still photography and video will be limited.

Θα ομολογήσουμε ότι η Microsoft έχει πολλά χρόνια να μας εκπλήξει τόσο με μια της πρόσκληση και αυτό εμείς εδώ στο FullPC το βλέπουμε θετικά. Ελπίζουμε οι αποκαλύψεις της Δευτέρας να είναι ανάλογες του ενδιαφέροντος που μας προξένησε.

Αφήστε μια απάντηση