Το FullPC.gr βρέθηκε στην παρουσίαση των νέων Vaio [VIDEO]

Events

Το FullPC.gr εχθές βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς consumer Vaio E, της business σειράς Vaio S, αλλά και του πρώτου ultrabook από τη σειρά Vaio Τ. Η παρουσίαση έγινε από τη Sony Hellas σε μια όμορφη εκδήλωση στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών.

 

Τα νέα Vaio της σειράς Ε κυκλοφορούν ήδη στα καταστήματα με μοντέλα στις 15,5 ίντσες και 17,3 ίντσες. Τα μοντέλα στις 15,5 ίντσες είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και ασημί, ενώ διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό και συνοδευτικό λογισμικό.

Τα νέα Vaio της σειράς S στοχεύουν την αγορά των business χρηστών και είναι διαθέσιμα με οθόνες στις 13,3 ίντσες και στις 15,5 ίντσες. Η κατασκευή των μοντέλων της σειράς είναι από ελαφριά υλικά υψηλής ανθεκτικότητας όπως μαγνήσιο, αλουμίνιο και ανθρακονήματα, ενώ οι οθόνες είναι τύπου IPS.

Το μεγάλο ενδιαφέρον, όπως περιμέναμε, έκλεψε το ολοκαίνουργιο ultrabook της Sony, το νέο Vaio της σειράς Τ. Εντύπωση μας έκανε η υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και το γεγονός ότι η Ιαπωνική εταιρεία κατάφερε διατηρώντας τις προδιαγραφές που ορίζει η Intel σχετικά με το μέγιστο πάχος ενός ultrabook το νέο μοντέλο της σειράς Τ να διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες. Αυτά με πάχος μόλις 17,8 χιλιοστά.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στα δελτία τύπου τα οποία και έχουμε ήδη αναρτήσει τόσο για τα νέα μοντέλα της σειράς Ε και της σειράς S, όσο όμως και για το πολύ καλό ultrabook της σειράς T.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video αλλά και φωτογραφίες των νέων μοντέλων από την χθεσινή παρουσίαση.

Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες.

Αφήστε μια απάντηση