Εφαρμογιάδα 2012

Events

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Εφαρμογιάδα 2012, ο πρώτος Ελληνικός cross platform apps development διαγωνισμός. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Bios, Πειραιώς 84 στις 6 μ.μ. και το Registration είναι δωρεάν για τους developers και το κοινό. Οι διαγωνιζόμενοι developers θα έχουν πέντε λεπτά, ο καθένας, στη διάθεσή τους για να παρουσιάσουν την εφαρμογή που έχουν σχεδιάσει και λειτουργεί σε smartphones ή tablet συσκευές. Το κοινό αφού δει τις παρουσιάσεις, θα επιλέξει να επενδύσει τα χρήματα που θα έχουν προηγουμένως μοιραστεί στην είσοδο του event σε όποιες από τις εφαρμογές θεωρεί περισσότερο αξιόλογες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τις μεγαλύτερες επενδύσεις θα είναι και οι νικήτριες της Εφαρμογιάδας.

Οι developers mobile apps έχουν σχηματίσει στην Ελλάδα μια πολυπληθή business start-up κοινότητα, κάποιοι ισχυρίζονται ότι μπορεί να ξεπερνά τα 1000 μέλη, με διάθεση για εργασία πάνω σε καινοτομικές ιδέες που θα κατακτήσουν τους χρήστες φορητών συσκευών, ακόμα και πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

Πολλές από τις μικροεπιχειρήσεις των 2 -3 ατόμων που αποτελούνται από νεαρά κυρίως άτομα, έχουν ήδη ιδρύσει τις επιχειρήσεις τους στη Silicon Valley, τη Μέκκα των start-ups και αναζητούν κεφάλαια για να κάνουν πράξη τις ιδέες τους. Η επικοινωνία με αυτούς τους νέους επιχειρηματίες είναι γεμάτη ζωντάνια, κόντρα στη μιζέρια της εποχής και φρέσκες ιδέες που μπορούν να ξυπνήσουν και τη δική σας έμπνευση για δημιουργία.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο δικτυακό τόπο της Εφαρμογιάδας 2012, ενώ εκεί μπορείτε να κάνετε και το online registration.

Αφήστε μια απάντηση