Ανασκόπηση των προϊοντικών εξελίξεων και καινοτόμων υπηρεσιών της έκανε η HP σε συνέντευξη τύπου

Events

Σε μια εκδήλωση με καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι από τα Μέσα, καλεσμένοι της HP, φιλοξενήθηκαν σε εκδήλωση, προκειμένου – μεταξύ άλλων – να έρθουν σε επαφή με νέα προϊόντα σχεδιασμένα για τον σύγχρονο τρόπο ζωής και εργασίας.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από στελέχη της ομάδας της HP Hellas, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Εκεί είχαν τη δυνατότητα να δούνε από πρώτο χέρι πως η HP προσφέρει καινοτομίες αιχμής για το σύγχρονο γραφείο, στο οποίο οι ανάγκες των χρηστών του δεν περιορίζονται σε προϊόντα που απλώς κάνουν τη δουλειά τους, αλλά αναζητούν design, συνδεσιμότητα, υψηλή ασφάλεια, ευκολία στη λειτουργία και εφαρμογές που συμπληρώνουν και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Αυτό αποτέλεσε και την κεντρική ιδέα της εκδήλωσης: η παρουσίαση επιλεγμένης σειράς νέων προϊόντων και υπηρεσιών της HP που περιλαμβάνουν εντυπωσιακό σχεδιασμό, δυναμική απόδοση και μέγιστη ευελιξία και προσφέρουν στους χρήστες την άνεση να δημιουργούν και να εργάζονται από όπου κι αν βρίσκονται με ασφάλεια.

Μία ιδιαίτερη παρουσίαση σχετικά με τις τελευταίες προσθήκες στο portfolio των PC και των Εκτυπωτών έγινε από τον κ. Σπύρο Πετράτο, Managing Director της HP Hellas, Αλλά και τον κ. Χάρη Αμούργη, Commercial Sales Manager της HP Hellas.

Για μία πιο μοντέρνα και fun προσέγγιση, δε θα μπορούσαν να λείπουν από το χώρο οι πιο στυλάτοι, μικροί εκτυπωτές τσέπης της οικογένειας της HP, Sprocket και Sprocket Plus, αλλά και το μικρότερο πολυμηχάνημα All-in-One στον κόσμο, HP DeskJet Ink Advantage 3775.

Οι καλεσμένοι έκαναν τις φωτογραφίες τους να ξεχωρίζουν, αφού μπόρεσαν να εκτυπώσουν εύκολα τις αγαπημένες τους εικόνες αλλά και εκείνες που έβγαλαν επί τόπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και δεν παρέλειψαν να εξατομικεύσουν τις φωτογραφίες τους με κάδρα, emojis, κείμενο, αυτοκόλλητα και φίλτρα χρησιμοποιώντας την  εφαρμογή HP Sprocket.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο χώρο είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν από κοντά τις VR δυνατότητες που προσφέρει στους καταναλωτές τόσο η Gaming σειρά της HP – δημιουργώντας την απόλυτη Gaming εμπειρία – όσο και οι νέες επαγγελματικές συσκευές της HP.

Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση