Τα νέα iMac έρχονται σε κάποια καταστήματα την Πέμπτη

Desktop

Πληροφορίες θέλουν την Apple να ξεκινά τις παραδόσεις των νέων πολύ λεπτών iMac στις 21,5 ίντσες πριν το τέλος του Νοεμβρίου και συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η πρώτη παρτίδα των νέων iMac θα γίνει διαθέσιμη σε πολύ μικρές ποσότητες και για την ώρα μόνο σε συγκεκριμένα Apple store στις ΗΠΑ. Η περιορισμένη διάθεση είναι αποτέλεσμα προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Apple στην κατασκευή των νέων iMac και την υψηλή ακρίβεια που απαιτείτε για την κατασκευή τους.

Αντίστοιχα προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, με τα νέα λεπτά iMac των 27 ιντσών τα οποία έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στον Δεκέμβριο.

2 σκέψεις στο “Τα νέα iMac έρχονται σε κάποια καταστήματα την Πέμπτη

  1. Για Ελλάδα, ουδέν νεότερο? Μένουμε στην ερώτηση…Ποιά Πέμπτη? Ποιό έτος? …(πάντως, δεν βλέπω στις ΗΠΑ να πλασάρουν 21,5” με fusion drive διαμόρφωση, ίσως αργότερα…τώρα τρέχουν στην APPLE να προλάβουν τις γιορτές!)

  2. Οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν κάποια προβλήματα στην παραγωγή. Αυτό σημαίνει σε απλά λόγια για τον καταναλωτή ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα. Άρα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και οπουδήποτε αλλού εκτός ΗΠΑ δεν θα το δούμε αν δεν λυθούν τα προβλήματα.

Αφήστε μια απάντηση