Πήρες νέο iMac με Fusion Drive; Ξέχνα το Boot Camp

Desktop

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά αφού φαίνεται ότι οι νέοι σούπερ λεπτοί iMac της Apple δεν είναι συμβατοί με την ιδιαίτερα δημοφιλή εφαρμογή της εταιρείας Boot Camp. Οι γιαλαντζί switchers λοιπόν δεν μπορούν να εγκαταστήσουν Windows.

Σύμφωνα με αναφορές χρηστών που έχει λάβει το 9to5Mac χρήστες που έχουν αγοράσει built-to-order – συστήματα κατά παραγγελία – των νέων iMac στις 27 ίντσες με το 3 TB Fusion Drive δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Boot Camp. Εμείς θα σημειώσουμε ότι προφανώς το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στα Mac mini με Fusion Drive, αν και δεν έχουμε ακόμα αναφορές χρηστών. Ίσως γιατί δεν έχει πουλήσει αρκετά.

Οι users του Mac OS φαντάζομαι ότι διαβάζοντας αυτές τις γραμμές απλά διασκεδάζουν, οι χρήστες όμως που εργάζονται αποκλειστικά ή χρειάζονται και τα Windows στο σύστημα τους είναι τουλάχιστον προβληματισμένοι.

Η Apple από την άλλη έχει ήδη στο support site της ενημερωτικό άρθρο σύμφωνα με το οποίο δεν υπάρχει ακόμα υποστήριξη για το Boot Camp. Αυτό φαίνεται ότι σημαίνει πως στο – σύντομο ελπίζουμε – μέλλον θα κυκλοφορήσει κάποιο update που θα διορθώνει το πρόβλημα.

2 σκέψεις στο “Πήρες νέο iMac με Fusion Drive; Ξέχνα το Boot Camp

  1. Ο προβληματισμός έχει ασάφεια, δηλαδή μόνο το φουλαρισμένο 27” έχει πρόβλημα?…π.χ. αν κάποιος έχει το BTO iMac 21,5” με 1TB Fusion Drive, θα έχει και αυτός πρόβλημα? Ας διευκρινιστεί!

Αφήστε μια απάντηση